Stall Ardbeg

Direktlänk till inlägg 19 september 2016

Dag 1 hos skåningarna!

Av Linda Calissendorff - 19 september 2016 10:50

En liten uppdatering från gårdagens besök hos bästa Ulrika & Niklas alias "skåningarna" :)
Hade med mig Brodde och Pandora som båda har inte fungerat i kurvorna sista loppen de gjort och de hitta Ulrika så klart förklaringen på som jag hoppades på!

Brodde hade skevat till hela sin kropp så han var som ett S i hela kroppen...garanterat gått omkull då de leka i hagen han och Cantab.
De är ju ett återkommande problem på denna kille så tur de ska börja komma upp tätare så vi kan gå mer konturnerligt med honom, så hoppas vi ska komma till botten med detta problem och försöka hålla hans kropp som den ska vara! :)

Pandora förstod att de skulle vara nått problem bak då hon inte alls trava i kurvorna i Östersund....
Viktor sa de satt nog vänster bak för de var de benet hon inte fick med sig och mycket riktigt hon hade väldigt ont hela vänster sidan bak så hon ha nog över kompencerat från höger sidan som var ursprungs problemet... sen var de en del låsningar i ryggen och låst bog höger fram och bäckenet skevt på höger sida.
Så efter Ulrikas magiska händer så hade hon inte alls lika ont och var väldigt pigg och glad tjej som kom ut i hagen i morse kan jag säga! :)
Hon fick en lättare massage innan hon gick ut så hon skulle vara uppvärmd för de bruka bli en del galna hopp i hagen på morron så vill inte hon ska dra till sig igen! :)
Nu blir de 4 dagars vila för dessa två innan vi ska köra och känna hur de känns behandlingen men redan dagen efter ömma hon inte alls i bakdelen så de är helt otroligt hur de kan fixa å trixa med hästarna! :)

I morron ska vi dit med Cantab och Leffe ska bli spännande att se vad de hittar på Leffe för hoppas de hittar massor så man får förklaring på hans skumma aktion i kurvorna.
Sen ska han gås igenom av Olov nästa vecka för tror de sitter nått i fram knäna då de var snart ett års sen sist han behandlas fram,så de borde vara känningar där då han varit så skör fram enligt de han stått på proffs träning hos så är de lika bra att gå All In på honom nu för se vars de bär.
Antingen blir de markant bättre eller får han blir ridhäst de får tiden utvisa men en chans till ska han få så man vet man gjort allt för fina killen innan man kasta in handduken för gott! :)

Blir en till status hur de gick dag 2 hos Skåningarna!
Hej så länge! :)

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda Calissendorff - 19 november 2016 14:36

 En uppdate från stallet!   I går så körde vi "lilla" slingan till Sörsvedje med Leapen & Estreem,så de får förbereda sig inför att gå i de dryga backarna sen om några veckor! Estreem var lika pigg och framåt som vanligt! *ler* Leapen är så lugn ...

Av Linda Calissendorff - 3 november 2016 20:31


I dag var Olov hit för kolla 2 st av stallet hästar då de var ett tag sen de kollades så de var dags! :) Först ut var Pandora som vi ville kolla då de dels var ett år sedan sist vi behandla henne sist och hon har ju gjort ett bra år på banan och gjo...

Av Linda Calissendorff - 30 oktober 2016 21:39

Resultat uppdatering från soligt Hagmyren! I dag så var vi försiktiga med förhoppningarna då Estreem blev till delad spår 11 och de var bra hästar i loppet som fick betydligt bättre utgångsläge än honom så vi fick lämna oss till turen och slumpen ...

Av Linda Calissendorff - 23 oktober 2016 21:59

Angenäm resultat uppdatering! Börja med strul pojken Brodde som verkligen stärkte sina aktier i dag då han segla in som 5a på nya auto rekordet 14.9 efter en perfekt resa i rygg ledaren! :) Super nöjd med honom då han inte gått ett lopp utan ...

Av Linda Calissendorff - 22 oktober 2016 16:23

Pandora fick en dröm resa andra utvändigt då Kaj kom fram hur bra som helst från bakspåret så blev så glad att de löste sig från start och de var fler talet som hoppade oxå så de såg frid å fröjd ut! Men så kom hon till första kurvan så se vi att d...

Fråga mig

15 besvarade frågor

Väder

Väder Bjästabacken

Presentation


Välkommen och kika in i våran blogg som handla om vårt liv som amatör tränare och min kära sambo som är amatör kusk! =)

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards